Storing of gewoon hulp nodig?

De Elektricien in Uw Regio 

Snel, Gedreven en Ervaren

Bel nu 0800 0790

Elektricien Regio Amsterdam

Snel, Gedreven en Ervaren

Bel nu 0800 0790

Hoe werkt het?

Stap 1

Bel ons

Stap2

Afspraak

Stap3

Klaar!

Werkwijze 24 uur service en storingsdienst

Elektriciendirect is een elektrotechnisch bedrijf die helpt bij het oplossen van elektrotechnische storingen. Wij helpen u ook graag bij een nieuwe installatie, aanpassing of storing in uw installatie.

Meldkamer

Heeft u snel een elektricien nodig dan kunt u ons inschakelen via ons gratis meldkamer nummer 0800-0790. Dit nummer is 24/7 bereikbaar. Heeft u een acuut elektrotechnisch probleem? Heeft u snel een elektricien nodig? Geen probleem, u kunt met een gerust hart onze storingsdienst inschakelen en gebruik maken van onze 24uurs service.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn vragen wij u om de situatie zo goed mogelijk te beschrijven en een aantal tests uit te voeren. Deze test staan ook op onze internetpagina stroomstoring.

24 uur Service.

Indien u de meldkamer belt zal businesssupporter direct op uw verzoek een storingsmonteur sturen. Onze storingsdienstmonteur probeert binnen anderhalf uur na uw melding ter plekke te zijn. Indien het niet mogelijk is om binnen anderhalf uur ter plaatse te zijn, zal onze monteur direct contact met u opnemen.

Storingsdienstmonteur

De storingsmonteur zal de melding die u gemaakt heeft met u doornemen om een goed beeld te krijgen van de storing. Vervolgens zal monteur de storing proberen te lokaliseren en indien mogelijk volledig op te lossen. In de meeste gevallen kan onze storingsdienstmonteur binnen één uur de storing volledig oplossen. Soms kan  de stroomstoring niet direct opgelost worden omdat bijvoorbeeld hak en breek werk gedaan moet worden of de installatie aangepast moet worden. In dat geval zorgt de monteur indien mogelijk voor een tijdelijke oplossing voor hij bij u weggaat. De monteur maakt met u een vervolgafspraak om de installatie conform de installatienormen aan te passen. Hiervoor kunt u een prijsopgave opvragen bij onze monteur of bij onze businesssupporter.

Storingsdienst

Bij het gebruik van onze 24uurs service betaalt u bij storingsdienst geen voorrijkosten maar één aantrekkelijk totaalbedrag. Bij gebruik van de storingsdienst betaalt u één bedrag per afspraak ongeacht hoe lang de monteur bezig is en dit bedrag is exclusief de te gebruikenmaterialen. Op het werkbon van onze storingsdienstmonteur staan deze bedragen vermeld. Wij kunnen uiteraard ook onze prijzen vooraf telefonisch met u doornemen, u kunt dit vragen aan onze businesssupporter.

Eerste afspraak

Bij de eerste afspraak zal onze monteur nooit een complete installatie aanpassen of graaf en/of breek werkzaamheden uitvoeren. Indien de meterkast opnieuw geïnstalleerd moet worden vanwege brand of waterschade zorgt onze monteur dat u op dezelfde dag geholpen wordt. Deze werkzaamheden vallen buiten de storingsdienst. U dient dan de arbeid uren en de voorrijkosten te betalen. Voor alle andere werkzaamheden zal onze monteur met uw goedkeuring een tweede afspraak inplannen voor de uitvoering.

Betaling

U kunt bij onze storingsdienstmonteur alleen contant betalen.

Garantie

Wij geven 3 maanden op de werkzaamheden die uitgevoerd is door onze storingsdienstmonteur. Om in aanmerking te komen dient uw installatie wel aan de NEN 1010 en de NEN3140 te voldoen.

Klachten

Heeft u een klacht of bent u het niet eens met onze werkwijze dan kunt u een mail sturen naar : [email protected]

Facebook referentie

Bent u tevreden over onze service en heeft u geen bezwaar om dit online met ons te delen? Vriendelijk dank hiervoor.

Elektricien Amsterdam

Zoekt u een Elektricien in Amsterdam? Elektravolta is uw elektricien in Amsterdam en omgeving. Uw elektricien in Amsterdam zorgt voor het installeren van diverse elektrotechnische installaties zoals onder andere Groepenkasten. Wij zorgen ervoor dat uw elektra veilig wordt aangelegd. Ook kunt u ons inschakelen voor 24/7 storingsdienst.

Vakkundige elektricien Amsterdam

Uiteraard kunt u rekenen op een ervaren elektricien in Amsterdam. Wij zijn u snel en vakkundig van dienst. Onze elektriciens zijn goed op de hoogte van de verschillende elektrische installaties en elektrotechniek in woningen in Amsterdam waardoor we u uitstekend kunnen adviseren over de mogelijkheden. Wilt u een groep toevoegen voor uw inductiekookplaat, de groepenkast / meterkast vernieuwen, of bijvoorbeeld een stopcontact of een lichtschakelaar verplaatsen? Een elektricien in Amsterdam kan u daar heel goed mee helpen.

Wat klanten zeggen

Erkan heeft zoals afgesproken de groepenkast vervangen. In de kast zelf heeft hij ook een dubbele stopcontact gemaakt voor mijn modem. Verder heeft hij alle draadjes netjes gefatsoeneerd en vastgezet. Voor dit alles heeft hij geen extra kosten berekend

Rob Nieuwenhuizen, Amsterdam

Onze Regio

  • Amsterdam
  • Amstelveen
  • Haarlem
  • Hoofddorp
  • Hillegom
Bel nu!