Storing of gewoon hulp nodig?

De Elektricien in Uw Regio 

Snel, Gedreven en Ervaren

Bel nu 0641728088

Elektricien Regio Amsterdam

Snel, Gedreven en Ervaren

Bel nu 0800 0790

Hoe werkt het?

Stap 1

Bel ons

Stap2

Afspraak

Stap3

Klaar!

Renovatie en verbouwen met Elektriciendirect

Wilt u uw woning verbouwen? Dit is vaak een hele onderneming. Wij denken graag met u mee van tekening tot oplevering. Elektra is vaak maatwerk, graag denken wij met u mee over de handige voorzieningen, Noodzakelijke voorzieningen en voorzieningen in de toekomst. Bij voorkeur al vóór de start van de verbouwing.

Eén van onze hoofdactiviteiten is het leveren en plaatsen van complete elektrotechnische installaties voor woningbouw zowel voor nieuwbouw als renovatie. Elk project wordt afgewerkt volgens de eisen van de klant en met de door u gewenste afwerking en materialen. Wij adviseren u echter altijd over veiligheid en betrouwbaarheid van producten(noodzakelijk) en leveren uitsluitend gecertificeerde materialen maar ook over een geschakeld stopcontact voor uw sta-lamp(handig)

Omdat het een van onze hoofdactiviteiten betreft hebben wij veel ervaring in of het nu gaat om een keuken installatie, opbouw of aanbouw van uw woning wij weten er wel raad mee.

Wij springen in waar onze expertise gewenst is. Bent u aan het bouwen of verbouwen en wilt u een groot deel zelf te doen? Geen probleem. Wij zijn u graag van dienst met advies en de aanleg van de juiste elektra en installatie.

Elektricien Amsterdam

Zoekt u een Elektricien in Amsterdam? Elektravolta is uw elektricien in Amsterdam en omgeving. Uw elektricien in Amsterdam zorgt voor het installeren van diverse elektrotechnische installaties zoals onder andere Groepenkasten. Wij zorgen ervoor dat uw elektra veilig wordt aangelegd. Ook kunt u ons inschakelen voor 24/7 storingsdienst.

Vakkundige elektricien Amsterdam

Uiteraard kunt u rekenen op een ervaren elektricien in Amsterdam. Wij zijn u snel en vakkundig van dienst. Onze elektriciens zijn goed op de hoogte van de verschillende elektrische installaties en elektrotechniek in woningen in Amsterdam waardoor we u uitstekend kunnen adviseren over de mogelijkheden. Wilt u een groep toevoegen voor uw inductiekookplaat, de groepenkast / meterkast vernieuwen, of bijvoorbeeld een stopcontact of een lichtschakelaar verplaatsen? Een elektricien in Amsterdam kan u daar heel goed mee helpen.

Wat klanten zeggen

Erkan heeft zoals afgesproken de groepenkast vervangen. In de kast zelf heeft hij ook een dubbele stopcontact gemaakt voor mijn modem. Verder heeft hij alle draadjes netjes gefatsoeneerd en vastgezet. Voor dit alles heeft hij geen extra kosten berekend

Rob Nieuwenhuizen, Amsterdam

Onze Regio

  • Amsterdam
  • Amstelveen
  • Haarlem
  • Hoofddorp
  • Hillegom
Bel nu!