Elektricien Amsterdam – 2

Binnen 1 uur op locatie

Reviews: 4,8/5

24/7 Beschikbaar

Elektricien nodig voor Amsterdam en omstreken?

Maak nu een afspraak in 30 seconden

Image-Video

Professionele Elektriciens

Onze elektriciens hebben reeds jarenlange ervaringen met verschillende elektrische installaties en elektrotechniek in woningen in Amsterdam. Daarom dat zij ook steeds de meest professionele oplossing voor uw elektrotechniek aanbieden. En dit steeds tegen een voordelige prijs. Bij ons komt de klant steeds op de eerste plaats, en doen we er alles om uw elektrotechnische problemen zo snel mogelijk te verhelpen.

15+

Jaar Ervaring

500+

Tevreden klanten

5+

Certificaten

Onze Diensten

Elektra storingen 24/7

Een stroomstoring komt altijd ongelegen. Heeft u met spoed nood aan een elektricien bij een stroomstoring in Amsterdam of omgeving? Elektricien Direct komt meteen bij u ter plaatse, en verhelpt alle elektra storingen. Wij beschikken over een 24-uurs services en staan dag en nacht ter beschikking om u te helpen bij al uw elektrische klusjes. Daardoor komt u nooit lang zonder stroom te zitten.

Elektra Aanleggen

Wij helpen u graag met al uw elektriciteitswerken. Als elektrotechnisch bedrijf kunnen we uw stroom aansluiten, uw meterkast installeren, uw aardlekschakelaar aansluiten of de volledige elektriciteit in uw woning aanleggen. Speel niet met uw veiligheid maar schakel hiervoor een erkende elektromonteur in.

Groepenkast vervangen

Een groepenkast installeren vereist vakwerk. Wij helpen u graag bij het aansluiten van uw groepenkast of het verhelpen van eventuele storingen in uw bestaande stoppenkast. Ook voor de uitbreiding of vervanging van uw groepenkast bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakmannen staan steeds garant voor een veilige en duurzame oplossing.

Wat onze klanten zeggen

Willemien Westerman Holstijn
Read More
Wat een VERADEMING: serieus binnen een uur een echte vakman aan huis die zorgvuldig en snel de storing verhelpt voor de afgesproken prijs. We voelen ons enorm goed geholpen en nu we eindelijk een vakman weten zien we zonder zorgen de toekomst tegemoet. Deze website direct opgeslagen bij onze favorieten!
Robbie
Read More
Deze man is een held! Ik kreeg niemand te pakken midden in de nacht op zondag. Hij was de enige die bereikbaar was en heeft zich verplaatst van Amsterdam naar Bussum voor een zeer redelijk prijs. Hij heeft me heel goed geholpen en kwam heel betrouwbaar en proffesioneel over. Heel blij dat k weer electriciteit heb 🙂
Ben Huiskamp
Read More
Erkan heeft bij mij thuis een rare stroomstoring prima verholpen en was snel beschikbaar. Het is een vakman en ik raad ‘m zeker aan.
Marten Kilay
Read More
Wat een kanjer! Zijn vakbekwaamheid is meer dat goéd. Service en tijd indicatie waren perfect. Zeker een aanrader niet alleen voor spoed maar óók bij kennis of bij onderhoud.
Silvia van breukelen
Read More
Erkan was in persoon net zo vriendelijk als aan de telefoon. In een mum van tijd was de storing vakkundig verholpen. En voor een redelijke prijs! Volgende keer bel ik hem weer!
Vivian Le
Read More
Had een noodsituatie en ben echt super snel en vakkundig geholpen. Binnen 30 min wist hij de oorzaak en hebben we het probleem opgelost! Ik kan niet anders zeggen dan vriendelijk, vakkundig, expert en een topgozer. Als ik weer is wat heb bel ik hem meteen.
Previous
Next

Wilt u ook vakkundig geholpen worden?

Professionele Elektricien

Diensten

Veilig betalen

credit-card
payment-method
Bel nu!