Plaatsen

Binnen 1 uur op locatie

Reviews: 4,8/5

24/7 Beschikbaar

Elektricien nodig?

Maak nu een afspraak in 30 seconden

Image-Video

Professionele Elektriciens

Onze elektriciens hebben reeds jarenlange ervaringen met verschillende elektrische installaties en elektrotechniek in woningen in Amsterdam. Daarom dat zij ook steeds de meest professionele oplossing voor uw elektrotechniek aanbieden. En dit steeds tegen een voordelige prijs. Bij ons komt de klant steeds op de eerste plaats, en doen we er alles om uw elektrotechnische problemen zo snel mogelijk te verhelpen.

15+

Jaar Ervaring

500+

Tevreden klanten

5+

Certificaten

Onze Diensten

Aardlekschakelaar

Een aardlekschakelaar is een schakelaar die automatisch de groepenkast uitschakelt bij lekstroom. Laat uw aardlekschakelaar veilig plaatsen door onze vakman.

Dimmer

Is uw dimmer defect of dimt hij niet goed? Een Dimmer dient aangepast te worden aan het soort verlichting en het vermogen van de te dimmen lampen. Het is verstandig om hier een elektricien voor in te schakelen.

Schakelaar

Schakelaars zijn bediening elementen die de verlichting of apparaten aan en uit zetten, super handig dus. In woningen zijn het vaak lichtschakelaars maar ook hier zijn er diverse soorten schakelaars zoals bijvoorbeeld een Hotelschakelaar.

Rookmelder

Vanaf 1 juni 2022 moet in iedere woning op elke verdieping een rookmelder hangen. Weet u niet hoe en waar u deze moet ophangen? Of heeft u er geen tijd voor? Laat het over aan een vakman. Of u nu in een rijtjeshuis, vrijstaand huis of appartement woont: onze vakman installeert de melders op de juiste plekken in uw huis.

Stopcontact

Stopcontacten zijn onmisbaar in ieder huishouden. Toch is een stopcontact plaatsen niet iets wat de gemiddelde klusser zomaar doet. Onze vakman heeft kennis van zaken en het juiste gereedschap. Bij contact kunt u aangevenwat er precies moet gebeuren en of u de stopcontacten al in huis heeft en om welke stopcontacten het gaat. In overleg kunt u kiezen voor een inbouwstopcontact en/of een wandcontactdoos of opbouwstopcontact. Het is natuurlijk ook mogelijk om bestaande stopcontacten te vervangen of te verplaatsen.

Schakelaar

Schakelaars zijn bediening elementen die de verlichting of apparaten aan en uit zetten, super handig dus. In woningen zijn het vaak lichtschakelaars maar ook hier zijn er diverse soorten schakelaars zoals bijvoorbeeld een Hotelschakelaar.

Wat onze klanten zeggen

Willemien Westerman Holstijn
Read More
Wat een VERADEMING: serieus binnen een uur een echte vakman aan huis die zorgvuldig en snel de storing verhelpt voor de afgesproken prijs. We voelen ons enorm goed geholpen en nu we eindelijk een vakman weten zien we zonder zorgen de toekomst tegemoet. Deze website direct opgeslagen bij onze favorieten!
Robbie
Read More
Deze man is een held! Ik kreeg niemand te pakken midden in de nacht op zondag. Hij was de enige die bereikbaar was en heeft zich verplaatst van Amsterdam naar Bussum voor een zeer redelijk prijs. Hij heeft me heel goed geholpen en kwam heel betrouwbaar en proffesioneel over. Heel blij dat k weer electriciteit heb 🙂
Ben Huiskamp
Read More
Erkan heeft bij mij thuis een rare stroomstoring prima verholpen en was snel beschikbaar. Het is een vakman en ik raad ‘m zeker aan.
Marten Kilay
Read More
Wat een kanjer! Zijn vakbekwaamheid is meer dat goéd. Service en tijd indicatie waren perfect. Zeker een aanrader niet alleen voor spoed maar óók bij kennis of bij onderhoud.
Silvia van breukelen
Read More
Erkan was in persoon net zo vriendelijk als aan de telefoon. In een mum van tijd was de storing vakkundig verholpen. En voor een redelijke prijs! Volgende keer bel ik hem weer!
Vivian Le
Read More
Had een noodsituatie en ben echt super snel en vakkundig geholpen. Binnen 30 min wist hij de oorzaak en hebben we het probleem opgelost! Ik kan niet anders zeggen dan vriendelijk, vakkundig, expert en een topgozer. Als ik weer is wat heb bel ik hem meteen.
Previous
Next

Wilt u ook vakkundig geholpen worden?

Professionele Elektricien

Diensten

Veilig betalen

credit-card
payment-method
Bel nu!