Aanleggen

Binnen 1 uur op locatie

Reviews: 4,8/5

24/7 Beschikbaar

Elektra aanleggen?

Maak nu een afspraak in 30 seconden

Image-Video

Professionele Elektriciens

Wilt u een elektrisch apparaat aansluiten? Voorkom dat uw stoppen doorslaan door overbelasting en kortsluiting en laat het door onze elektricien doen . De elektricien installeert vakkundig uw elektrische apparatuur en verzorgt de bekabeling hiervoor. Van oven tot inductiekookplaat. Geeft u bij het boeken van de klus aan om welk type apparaat het gaat. Controleer vooraf wat het aansluitvermogen is en of er een goede aansluiting aanwezig is de elektricien kan hier naar vragen. Het is handig als u een als u alvast een foto stuurt van het apparaat. Zo kunnen wij goed voorbereid bij u thuis komen en de juiste materialen meenemen. De elektricien doet alleen de aansluiting en repareert geen elektrische apparaten.

15+

Jaar Ervaring

500+

Tevreden klanten

5+

Certificaten

Onze Diensten

Perilex aanleggen en aansluiten

Een perilex stekker wordt vaak gebruikt om een oven en/of elektrisch kookplaat aan te sluiten welke een hoog vermogen heeft. Heeft u nog geen perilex aansluiting? Maak het uzelf gemakkelijk en boek een elektricien. Wij plaatsen een speciale wandcontactdoos voor de perilex stekker.

Kookplaat aansluiten

Kookplaat aansluiten? Laat het over aan een vakman. Zo heeft u niet alleen meer tijd voor uw kookkunsten maar vervalt uw garantie ook niet. Of het nu om een driegangendiner gaat, of het opwarmen van een blikje knakworsten. In beide gevallen is een kookplaat onmisbaar. Onze vakman doet alleen de aansluiting en repareert geen kookplaten.

Extra groepen aanleggen

Met een extra groep in de meterkast voorkomt u overbelasting. Soms is zo’n extra groep nodig als u een inductiekookplaat, Wasmachine, vaatwasser of Quoocker neemt. Maar een extra groep kan ook nodig zijn als de meterkast wordt herverdeeld. Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u snel en vakkundig. Hij is ervaren en weet wat hij doet. Zorgt u ervoor dat wij gemakkelijk bij de meterkast kunnen? Dan kunnen wij meteen starten met de klus.

Lamp ophangen en aansluiten

Een lamp ophangen kan een lastige klus zijn. Het is een precies werkje om de schakelaar van een schemerlamp aan het snoer te maken. Of aan de muur te bevestigen. Bij het bevestigen van een plafondlamp komen er vaak kroonsteentjes en boormachines aan te pas. Ook de verlichting in de badkamer is niet zomaar gefikst. Onze vakman heeft ruime ervaring met elektriciteit en verlichting en helpt u graag. Zorgt u voor de lamp? Onze elektricien zorgt voor het juiste gereedschap om de lamp vakkundig aan te sluiten.

Hotelschakeling aansluiten

Met een hotelschakelaar kunt u een lamp op verschillende plaatsen in huis aan- en uitzetten. Bijvoorbeeld in de hal of bij de trap. Weet u niet hoe u dit moet aansluiten? Of heeft u geen tijd? Onze elektricien regelt het voor u. Maak meteen afspraak. Onze elektricien sluit alleen de hotelschakelaar aan en doet geen reparaties.

Extra groepen aanleggen

Met een extra groep in de meterkast voorkomt u overbelasting. Soms is zo’n extra groep nodig als u een inductiekookplaat, Wasmachine, vaatwasser of Quoocker neemt. Maar een extra groep kan ook nodig zijn als de meterkast wordt herverdeeld. Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u snel en vakkundig. Hij is ervaren en weet wat hij doet. Zorgt u ervoor dat wij gemakkelijk bij de meterkast kunnen? Dan kunnen wij meteen starten met de klus.

Wat onze klanten zeggen

Willemien Westerman Holstijn
Read More
Wat een VERADEMING: serieus binnen een uur een echte vakman aan huis die zorgvuldig en snel de storing verhelpt voor de afgesproken prijs. We voelen ons enorm goed geholpen en nu we eindelijk een vakman weten zien we zonder zorgen de toekomst tegemoet. Deze website direct opgeslagen bij onze favorieten!
Robbie
Read More
Deze man is een held! Ik kreeg niemand te pakken midden in de nacht op zondag. Hij was de enige die bereikbaar was en heeft zich verplaatst van Amsterdam naar Bussum voor een zeer redelijk prijs. Hij heeft me heel goed geholpen en kwam heel betrouwbaar en proffesioneel over. Heel blij dat k weer electriciteit heb 🙂
Ben Huiskamp
Read More
Erkan heeft bij mij thuis een rare stroomstoring prima verholpen en was snel beschikbaar. Het is een vakman en ik raad ‘m zeker aan.
Marten Kilay
Read More
Wat een kanjer! Zijn vakbekwaamheid is meer dat goéd. Service en tijd indicatie waren perfect. Zeker een aanrader niet alleen voor spoed maar óók bij kennis of bij onderhoud.
Silvia van breukelen
Read More
Erkan was in persoon net zo vriendelijk als aan de telefoon. In een mum van tijd was de storing vakkundig verholpen. En voor een redelijke prijs! Volgende keer bel ik hem weer!
Vivian Le
Read More
Had een noodsituatie en ben echt super snel en vakkundig geholpen. Binnen 30 min wist hij de oorzaak en hebben we het probleem opgelost! Ik kan niet anders zeggen dan vriendelijk, vakkundig, expert en een topgozer. Als ik weer is wat heb bel ik hem meteen.
Previous
Next

Wilt u ook vakkundig geholpen worden?

Professionele Elektricien

Diensten

Veilig betalen

credit-card
payment-method
Bel nu!